Ponedjeljak, 09 Prosinac 2019 17:12

Memorijalni kuglački turnir Zdravko Čop odigran po prvi puta

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

KOORDINACIJA SPORTSKIH UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM I UDRUGE SLIJEPIH ZLATNA DOLINA ORGANIZIRALI - 

POŽEGA - Koordinacija sportskih udruga osoba s invaliditetom i Sportska udruga slijepih Zlatna dolina organizirali su na Gradskoj kuglani Požega 1. Memorijalni kuglački turnir „Zdravko Čop“. Turnir se odigrava u spomen na preminulog, dugogodišnjeg predsjednika Udruge slijepih i slabovidnih osoba grada Požege i Požeško-slavonske županije, a kao takao postat će tradicionalan. Zdravko Čop je upravo poticao sportske susrete i turnire među osobama sa invaliditetom i slijepim i slabovidnim osobama.

Na otvorenju turnira predsjednik Požeškog sportskog saveza Željko Mitrović istakao je odličnu suradnju s pokojnim Zdravkom Čopom, koji je uvijek bio odličan u organizaciji sportskih susreta i turnira. Zahvalio se supruzi Zdravka Čopa, koja je nazočila ovom prvom turniru u sjećanje na njenog supruga Zdravka. Sve nazočne i natjecatelje pozdravio je i predsjednik „Zlatne Doline“ Josip Banović, a upute za natjecanje dao je Vlado Deanović.

Turnir je otvorio počasnim hitcem kugle u „pune“ Željko Mitrović. Na turniru su nastupile četiri ekipe iz udruga slijepih i slabovidnih, gluhih i nagluhih, invalida rada i osoba s invaliditetom, Zlatna Dolina, HSU, Vallis Aurea i Orljava.