Ponedjeljak, 16 Prosinac 2019 10:03

Najbolji motocross klub Požega Promet, a najbolji u super crossu Matej Jaroš

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

HRVATSKI MOTOCIKLISTIČKI SAVEZ DODIJELIO NAGRADE ZA PROTEKLU SEZONU ZA NAJBOLJE VOZAČE I KLUBOVE - 

POŽEGA - Hrvatski motociklistički savez na kraju motociklističke sezone 2019. godine organizirao je dodjelu priznanja najboljim pojedincima, moto timovima i moto klubovima za osvojena mjesta u ukupnom plasmanu. Nagrade su dodijeljene u klasama motocross (MX), supercross (SX) i od nedavno novoj kategoriji quadrocross (QX). Dodijeljene su fer play priznanja ali i novčane nagrade najboljim maldim vozačima od sponzora.Domaćin cijele priredbe je uz HMS bio i Moto kluib Požega Promet, a sve je održano u restoranu Krčme Zlatni lug, koju sada vozi naš proslavljeni motocross vozač Leo Pandžić.

Ukupno je dodijeljeno 60-tak raznih priznanja u ove tri osnovne kategorije, te po starosnim uzrastima, kategorijama po kubikaži motora, najboljim moto timovima na utrkama i ukupno najboljim klubovima koji su imali najviše priznanja u svim kategorijama. Dodjela je upriličena uz nazočnost predstavnika svih klubova, tomova i svih nagrađenih vozača. Sve okupljene pozdravio je zamjenik gradonačelnik Ferdinand Troha, ispred grada Požege koji podržava moto sport, posebno motocross koji se u nekoliko utrka vozi i u Požegi, na Vilarama i Glavici. Troha je i dodjeljivao nagrade zajedno s čelnicima Hrvatskog motociklističkog saveza.

Najveći uspjeh ostvarili su Moto klub Požega Promet koji je proglašen najboljim klubom u 2019. godini. Najbolji vozač super crossa proglašen je vozač Matej Jaroš član kluba Požega Promet. Vozači seniori Moto Kluba Požega promet proglašeni su prvaci Hrvatske.

Nakon dodjele koja je potrajala malo duže zbog velikog broja priznanja koja su dodijeljena uslijedio je svečani ručak, a za dobru zabavu bili su zaduženi glazbenici TS Srce bećarsko.