Srijeda, 23 Siječanj 2013 19:10

„All stars“ u dvorani Grabrik

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

NAJAVLJEN KOŠARKAŠKI SPEKTAKL  -

 

POŽEGA – Povodom obilježavanja Dana grada Požege, 19. ožujka u Sportskoj dvorani Grabrik održat će se košarkaški spektakl i revijalno natjecanje u košarci „All stars“, najavio je to požeški gradonačelnik Zdravko Ronko na tiskovnoj konferenciji. Uz pokroviteljstvo i sponzorstvo grada Požege u ovoj priredbi sudjelovat će požeški košarkaški klubovi, muški i ženski, koje vodi trener Vlado Englman i Hrvatski košarkaški savez čije sudjelovanje je najavio stručni tajnik Boris Jakimenko.

Nastupit će 24 košarkaša iz domaće hrvatske lige i regionalne ABA lige koji će odigrati utakmicu kao dvije ekipe. U revijalnom dijelu bit će organizirano natjecanje u slobodnim bacanjima u kojem će sudjelovati i domaći igrači i igračice, nastupit će „cheerleaders“ grupa navijačica s pomponima, akrobatska košarkaška skupina „Žabci“ iz Slovenije, te domaće plesne skupine Ilijane Lončar i Marine Mihelčlić. Cijeli spektakl bit će sniman za televizijsko prikazivanje.

Gradonačelnik Ronko je pozvao građane da se svakako pridruže ovom košarkaškom spektaklu, da punom dvoranom pokažemo da volimo košarku. Da je Požega grad koji je to pokazao i prije istakao je Boris Jakimenko, jer iz Požege je naša reprezentacija često odlazila na natjecanja, a u nastavnom centru u Velikoj više puta su boravili na pripremama.