Subota, 22 Kolovoz 2020 18:39

Održan 4. Malonogometni turnir Aurea fest sa 12 ekipa iz cijele Slavonije

Ocijeni sadržaj
(23 glasova)

POŽEGA - Uz provođenje svih propisanih epidemioloških mjera na Sportsko–rekreacijskom centru u Požegi održan je 4. Malonogometni turnir „Aurea Fest Požega“ na umjetnoj travi. Turnir je namijenjenom igračima 2010. godišta i mlađima u organizaciji NK Slavonija te pod pokroviteljstvom Grada Požege. Na turniru se natječe 12 ekipa koje su raspoređene u 3 skupine po 4 ekipe, a nakon što sve ekipe odigraju 3 utakmice u skupini u drugi krug tj. četvrtfinale plasirat će se prvaci skupina, drugoplasirane ekipe i dvije najbolje trećeplasirane ekipe.

Preko stotinu mladih nogometaša na početku je pozdravio gradonačelnik Požege Darko Puljašić. - Dobrodošli u grad Požegu. Drago mi je što se ovaj događaj prometnuo u jedan od najboljih turnira za mlađe uzraste u Slavoniji. Vi ste naša budućnost, ne samo u nogometu, i zato hvala vašim roditeljima i trenerima što žele od vas napraviti izvrsne ljude. Zahvaljujem se organizatorima koji će za svoje aktivnosti uvijek imati potporu Grada Požege. Čast mi je proglasiti ovaj turnir otvorenim i neka najbolji pobjedi. – poručio je gradonačelnik Puljašić koji je turnir i otvorio.

Na turniru nastupaju NK Cibalia 2011 i NK Cibalia 2010 iz Vinkovaca, NK Marsonia i NK Željezničar iz Slavonskog Broda, NK Kaptol, NK Požega, NK Dinamo Vidovci Dervišaga, NK Mladost Pavlovci, NK Hajduk iz Pakraca, NK Osijek, domaćin NK Slavonija Požega s dvije ekipe.