Ponedjeljak, 21 Lipanj 2021 11:11

Memorijal Tomislav Šedevi – Ivica Zeba pred vratima – prijavite svoje ekipe na vrijeme!

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

Sljedeće subote u Gradcu se održava Memorijalni turnir Tomislav Šedevi – Ivica Zeba u organizaciji Nogometnog kluba Slaven čiji su članovi obojica bili. Turnir je pred vratima, ekipe se polako ali sigurno prijavljuju i već je više od pola slobodnih mjesta popunjeno, kako je broj ekipa ograničen pozivaju se sve ekipe da se na vrijeme prijave kako ne bi ostale bez svog mjesta na najboljem ljetnom turniru Slavonije i Baranje.

Podsjetimo, Tomislav Šedevi tragično je stradao na svom pedaločašću u Vukovar gdje je s prijateljima krenuo odati počast poginulima u obrani Grada heroja. Nedugo prije toga Tomislav je uplovio u bračnu luku sa svojom Andreom koja je u trenutku tragedije bila u blaženom stanju pa je nedugo potom na svijet došla Faustina koja i kroz ovaj turnir dobiva sliku o svom ocu kojeg nažalost nikada nije upoznala. Tomislavova tragična pogibija dogodila se 21. studenog 2015. godine, odmah sljedećeg ljeta NK Slaven je pokrenuo memorijalni turnir, a najvrjedniji i najaktivniji u organizaciji bio je Ivica Zeba, neviđenom energijom vukao je čitavu organizaciju, a onda se nažalost 13. rujna dogodila još jedna tragedija, u Vidovcima kod Požege dok je bio u vožnji sa svojom nedavno vjenčanom suprugom Martinom u Ivicu strahovitom brzinom zajurio pijani vozači i NK Slaven i svi prijatelji su ostali bez još jednog velikog čovjeka pa je od prošle godine turnir povezao dvojicu prijatelja koji su dijelili puno toga. Dijelili su dres NK Slaven, dijelili su vojničku odoru, dijelili su nažalost i istu sudbinu…

Šesto izdanje Memorijalnog turnira održat će se u subotu 26. lipnja u dvorištu Osnovne škole u Gradcu, a izvlačenje parova dan ranije na istom mjestu s početkom u 19,00 sati do kada se i mogu prijaviti ekipe ako se ranije ne popune mjesta. Svoje ekipe možete prijaviti na brojeve telefona s plakata, a svakako je vrlo privlačno za ekipe što će se na turniru pojaviti zaista ozbiljne ekipe iz šire okoline, a kao i uvijek stižu i ekipe Hrvatske vojske koje redovito dolaze na turnir u sjećanje na svoje bivše pripadnike. Kako se u Slavenu trude iz godine u godinu dizati turnir za barem jedan korak prema gore, ovo izdanje će premijerno imati veliki semafor s rezultatom i vremenom, sve utakmice sude dva suca, igra se četiri igrača plus vratar s “polumrtvom” loptom kakvom se igra Kutija šibica. Standardno, tri pobjedničke ekipe dobit će novčane nagrade te pehare, a pehari idu i najboljem vrataru, najboljem strijelcu i najboljem igraču turnira, dok pobjednička momčad dobiva i veliki prijelazni pehar.

Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera NK Slaven poziva i sve one željne dobre zabave da dođu u Gradac u večernjim satima jer ih čeka i dobar provod uz glazbu u živo.