Srijeda, 03 Travanj 2013 09:45

Prisjetili se svojih prijatelja i igrača

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

POŽEŠKI SPORTSKI SAVEZ I BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR -

POŽEGA – Prerano su otišli, ali uspomene na njih nisu otišle, one su ostale sa nama. Oni su godinama igrali na našem Božićnom malonogometnom turniru, Predrag Blažević i Dražen Topalušić. Mi smo od sredstava koja su prikupljena na ovogodišnjem Božićnom turniru, odrekli se dijela prihoda u korist bivših malonogometaša koji nisu s nama. Sada za Uskrs koristimo priliku da budemo s njihovim obiteljima, da pokažemo naše suosjećanje s njima, da ih nismo zaboravili i da pomognemo obiteljima. Mi smo pripremili po dvije tisuće kuna po obitelji koju ćemo uručiti u ove pred uskrsne dane – istakao je Krešimir Pavelić, predsjednik Požeškog sportskog saveza, dodajući da su se učesnici turnira odrekli pehara i premija u tim disciplinama, jer su mislili da je korisnije da se ta sredstva upotrijebe za pomoć obiteljima njihovih preminulih kolega.

Zahvaljujem se svima koji nisu zaboravili moga Predraga, zaista sam iznenađena i ganuta. Hvala svima jer kad ste me pozvali jako ste me iznenadili, hvala i svim njegovim prijateljima nogometašima – istakla je Ljiljana Blažević, supruga preminulog Predraga koji je do zadnjeg trenutka svog života igrao mali nogomet na turniru.

U zadnjoj utakmici Predrag se žalio da mu nije dobro, a nekoliko sati kasnije napustio nas je na putu do bolnice, prisjeća se tih tužnih trenutaka i Željko Mitrović, tajnik Požeškog sportskog saveza