Ponedjeljak, 06 Lipanj 2022 08:36

Judo klub "Jigoro" Kutjevo na Kupu Turopolja osvojio 4 medalje

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

VELIKA GORICA - Judo klub „Jigoro“ za vikend je nastupio na međunarodnom judo natjecanju u Velikoj Gorici pod nazivom „Kup Turopolja 2022“. Na natjecanju je nastupilo preko 440 natjecatelja iz 29 klubova. Jigoro je nastupio sa 7 natjecatelja i kući se vratili s 4 medalje.

1654494294506Zlatnu medalju u svojoj kategoriji, s tri pobjede osvojila je Veronika Grbeš. Veronika je nastupila i u starijoj skupini i osvojila brončanu medalju. Brončanu medalju još su osvojili Marin i Luka Uršić.

 - Zadovoljni smo nastupom naših natjecatelja. Ovo su neki novi klinci o kojima će se još puno puta pisati. Čak i oni koji ovaj put nisu osvojili medalju, borili su se kao mali lavovi, ali do medalje nisu došli. Svi su bili u borbi za brončanu medalju, ali neiskustvo je prevladalo. Djeca su dala sve od sebe, skupili su nova iskustva i zadovolji i motivirani idemo dalje. Natjecanje smo odradili relativno brzo pa smo stigli i na feštu koja se ne propušta, kutjevački Festival graševine - istakao je trener i voditelj ekipe Hrvoje Prevolšek.