Breadcrumbs

Ponedjeljak, 12 Rujan 2022 08:37

Policijski službenici PU požeško-slavonske ponovno ostvarili sjajne rezultate u sportskim aktivnostima

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

U ukupnom poretku u ženskoj konkurenciji na 8 kilometara policijska službenica Dragana Peula Marinović je osvojila treće, dok  je David Jelušić bio na drugom mjestu u kategoriji na 24 kilometra  -

U subotu 10. rujna 2022. u mjestu Sovski Dol održana je utrka „Sovsko jezero trail“  u kojoj su sudjelovali policijski službenici PU požeško-slavonske, policijska službenica PP Pleternica Dragana Peula Marinović, policijski službenik Interventne jedinice policije David Jelušić  te policijski službenik PP Pakrac Zdravko Matičević. Start i cilj utrke bio je kod jezera. Trčalo se dvije kategorije – veliki trail: 24 kilometra i mail trail: 8 kilometara, u ženskoj i muškoj konkurenciji.

U ukupnom poretku u ženskoj konkurenciji na 8 kilometara policijska službenica Dragana Peula Marinović je osvojila treće, dok  je David Jelušić bio na drugom mjestu u kategoriji na 24 kilometra. Zdravko Matičević je u muškoj konkurenciji na 8 kilometara bio devetnaesti.

Iz PU požeško-slavonske čestitaju svojim policijskim službenicima na ostvarenim rezultatima  i vjeruju da će i dalje nastaviti nizati sjajne sportske rezultate!