Utorak, 18 Lipanj 2013 09:07

14. Memorijalni rukometni turnir „Željko Turkalj“

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

ZBOR RUKOMETNIH  SUDACA POŽEGA I POŽEŠKI SPORTSKI SAVEZ ORGANIZIRALI  -

POŽEGA – U organizaciji Zbora rukometnih sudaca Požega i Požeškog sportskog saveza a pod pokroviteljstvom grada Požege u Sportskoj dvorani Grabrik odigran je 14. Memorijalni rukometni turnir „Željko Turkalj“. Turnir se odigrava u spomen na čovjeka koji je svojim hrabrim i plemenitim djelovanjem u spašavanju tuđeg života izgubio i svoj život.

Na rukometnom turniru natjecale su se djevojčice rođene 1998. godište i mlađe koje igraju za rukometne ekipe ŽRK Tvin Virovitica, ŽRK Pan Đakovo, ŽRK Slavonka Nova Gradiška i ŽRK Požega. Utakmice su igrane turnirskim sustavom svako sa svakim u 2x15 minuta.IMG 2272

Nakon odigranih šest utakmica proglašen je pobjednik turnira, a najviše pobjeda su imale djevojke ŽRK Tvin Virovitica. Drugo mjesto zauzele su rukometašice Pan Đakovo, treće rukometašice Slavonke iz Nove Gradiške i četvrto mjesto je IMG 2260pripalo domaćim rukometašicama. Najbolja igračica bila je Rea Rakočević (Tvin Virovitica), najbolja vratarka Tamara Živković (Pan Đakovo), a najmlađa igračica turnira Lorena Vrbešić (Slavonka Nova Gradiška).

Pehare svim ekipama i prigodne poklone najboljim igračicama uručio je predsjednik Požeškog sportskog saveza Krešimir Pavelić.