Četvrtak, 20 Lipanj 2013 11:01

Tomislav Ivčetić ponovno na najvišem postolju

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

KICKBOXING KLUB BUSHIDO POŽEGA -

TEŠANJ – Protekle subote 15. lipnja Kickboxing klub "BuShido" nastupio je na jakom međunarodnom turniru održanom u Tešnju pod naslovom "Balkan open kickboxing kup".Nastupilo je preko 400 natjecatelja iz 12 zemalja.
Za požeški klub nastupila je Tea Scania Đakić u seniorskoj konkurenciji do -65 kg u disciplini Low kick te osvojila 3. mjesto i brončanu medalju.
Tomislav Ivčetić nastavlja sa svojim odličnim pobjedničkim nizom, nakon dvostruke titule državnog prvaka osvojio je i "Balkan open" u kategoriji do -67 kg u disciplini Low kick.  

- Tomislav je i ovoga puta dominirao u mečevima. Prvi meč protivnik je predao bez borbe, u drugom meču uvjerljivo je deklasirao protivnika iz Srbije, a finalni meč odradio je sa domaćim natjecateljem iz BiH. Meč je imao dodatnu težinu jer je prepuna dvorana bila na strani domaćina što Tomislava nije omelo na putu do još jednoga zlata. Presudom sudaca 2:1 zlato je otišlo u Hrvatsku i našu dragu Požegu – istakao je trener Igor Krizmanić koji uz Sašu Božića uspješno trenira i ovu generaciju mladih sportaša koji nas odlično promoviraju.