Srijeda, 31 Svibanj 2023 11:15

KBK Borac Požega i njihov natjecatelj Starovoitov je 3. rangirani na Svjetskoj rang ljestvici

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)
POŽEGA - Izvrsne vijesti stižu iz Kickboxing kluba Borac Požega, nakon posljednjeg ažuriranja bodova Glieb Starovoitov se na WAKO ljestvici sa 10. mjesta popeo na vrlo visoko 3. mjesto, ušavši tako u TOP 3 borca Svijeta u svojoj kategoriji! 
IMG 20230320 WA0029 - Stvar je time ozbiljnija što Glieb još uvijek nema nastupa za reprezentaciju a najviše je rangiran. Naime, uneseni su podatci iz Sarajeva, gdje je Glieb na Europskom kupu upisao 3 pobjede te sa Svjetskog kupa u Turskoj gdje nismo ni nastupili. Podsjećamo, riječ je o mladom i nadarenom Ukrajincu, koji je od početka rata u Požegi sa svojom obitelji, a ovo mu je prva sezona pod okriljem KBK Borac iz Požege. Trenutno ima upisanih 13 pobjeda za naš klub. Čeka nas još Svjetski kup u Budimpešti za kraj sezone, gdje imamo šanse za preuzimanjem vodstva na WAKO ljestvici! 
Prema našim saznanjima, riječ je o najznačajnijem rezultatu borilačkog sporta u Požegi do sada! Ovo je također sjajna uvertira za sljedeću sezonu, jer na jesen otvaramo 2 grupe mlađih uzrasta, u planu su djeca (4-7 godina) i mlađi kadeti (8-12 godina). Glieb pokazuje koliko se rad i trud isplate, te kao najmlađi i najuspješniji član kluba već ispisuje povijest Požeškog i Hrvatskog sporta - istakao je trener Matej Babić.
U četvrtak i petak KBK Borac sudjeluje na Danima otvorenih vrata udruga, gdje će biti dostupni za sva pitanja i sugestije, a primaju i rezervacije za grupe na jesen koje će radi osiguranja kvalitete biti brojčano ograničene. Imati ćete priliku upoznati Glieba, osvajača Svjetskog kupa, i vjerujemo budućeg Svjetskog prvaka!