Srijeda, 25 Rujan 2013 08:55

POŽEGA – SESVETE 25:27

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

RUKOMET: Prijateljska utakmica -

POŽEGA – Dvorana Grabrik. Gledatelja 100. Sudac Jurković (Požega).

POŽEGA: Čosić, Jurić, Jurković 3, Raguž 5, Smojvir, Blagojević, Pešić, Prskalo, Rajić, Lešić, Đuroković 1, Franjić, Didić 6, Šimić 3, Balenović 3, Štetić 4. Trener Dario Anić.

SESVETE: Mateša, Galić 3, N. Grgurić, Radočaj 3, Lacković 3, Celjak, Hranjec, Kušen,  K. Grgurić, Zadro, Raguž, Pohovski 6, Vrgoč 3, Barberić, Dujmić 9.  Trener Robert Lazić.IMG 5111

Rukometaši Požege generalku pred prvenstvo imali su u susretu protiv Sesveta. Požega će u novo prvenstvo ući nešto slabija, jer su klub napustila četvorica igrača. Vratar Goran Bubalo se vratio u Brod, mladi Karko Grgurić otišao u Sesvete, Vanja Babler otišao u inozemstvo, dok je Domagoj Potnar pristupio Croatia osiguranju iz Zagreba. Ako njima dodamo braću Ivana i Marka Antunovića, koji ne treniraju Požega se morala okrenuti pojačanju, pa je angažiran Marko Didić iz Broda i Ivan Štetić. U prvom poluvremenu utakmice Požega je bila dominatnija i uz odličnog vratara Rajića koji je bio na visini zadaće ostvarila je prednost od 4 pogotka i prvih pola sata igre završio rezultatom 15:11. U drugom poluvremenu gosti su pokazali više kombinatorike i efikasnosti od rukometaša Požege i na kraju zasluženo pobjedili rezultatom 27:25. Kod Požege istakao se Didić, a kod Sesveta Dujmić.