Ponedjeljak, 16 Siječanj 2012 09:11

Iduće sezone možda i državni prvaci

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

POŽEŠKI GIMNASTIČARI INTENZIVIRALI SVOJE AKTIVNOSTI  -

POŽEGA - Članovi požeškog gimnastičkog društva "Sokol" ni tijekom zimskih praznika nemaju odmora. Za njih ali i ostale zainteresirane u dvorani "Sokol" postavljen je parter te se tijekom cijelog dana za sve uzraste i kategorije organizirani treninzi.

Oni najmlađi i početnici rade uglavnom bazične elemente a oni stariji usavršavaju svoje motoričke sposobnosti i pripremaju se za natjecanja. Požeški gimnastičari kaže glavni trener Zlatko Kraker, nemaju često priliku vježbati na parteru pa je i za njih ovo dobra prilika da mnoge stvari još bolje i kvalitetnije naprave.GIMNAST_AKADEMIJA04

- Ovu su sezonu požeški gimnastičari završili izuzetno dobro osvojivši ekipno drugo mjesto na državnom prvenstvu te su i sadašnji treninzi samo priprema za predstojeću sezonu. Podsjetio bih da smo s državnim prvenstvo koje je održano u studenom završili sezonu. Sada je dvorana gimnastičarima na raspolaganju 24 sata i sada su svi dobro došli i sa svima se radi. Nova nam sezona kreće u travnju pa još ima vremena ali stvaramo ekipe jer i sami natjecatelji prelaze iz jedne u drugu kategoriju -kaže trener Kraker.

Ukoliko bi se idućih mjeseci u punu formu vratio Bruno Devčić koji zbog ozljede sada nije nastupao na državnom prvenstvu u gimnastičkom društvu vjeruju da bi iduće sezone mogli biti državni prvaci.

V.Re.