Ponedjeljak, 29 Travanj 2024 09:24

Voženo Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu na Vilarama

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

POŽEGA - Utrka Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu na emovačku stazu Villare privukla je znatan broj posjetitelja i zaljubljenika u atraktivne vožnje, kojih ni ovaj put nije nedostajalo.

U ime organizatora prvenstva koje se vozilo u klasama juniora, seniora, veterani, „B-liga“ i ženskoj klasi, obratio se predsjednik Moto kluba Požega, Branko Šutalo. - Vrijeme nam ide na ruku i nadam se da ćemo uživati u akrobacijama naših vozača. Pridržavajte se pravila kako bismo se svi sretno vratili svojim kućama.

psz032Uspjeh natjecateljima poželio je i zamjenik požeško-slavonske županice Ferdinand Troha. - Na Villarama je dan lijep i pravi je trenutak za naše sportaše i ljubitelje motocrossa. Uistinu mi je drago vidjeti na ovom Otvorenom prvenstvu Hrvatske ovoliko zaljubljenika u moto sport.

Utrka Otvorenog prvenstva Hrvatske održana je pod pokroviteljstvom Grada Požege. - U ime svih građana Požege pozdravljam vas na ovom Otvorenom prvenstvu na kojemu sudjeluje impozantan broj sudionika. Drago mi je da je se ovaj sportski događaj događa upravo u Požegi i želim vam svima skupa dobru zabavu, a natjecateljima da postignu što bolje rezultate bez ozljeda – rekao je gradonačelnik Grada Požege, Željko Glavić.