Nedjelja, 09 Ožujak 2014 15:12

Tradicionalni Kup grada Požege u gađanju samostrelom

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

POVODOM OBILJEŽAVANJA DANA GRADA POŽEGE  -

POŽEGA - U organizaciji Streljačkog kluba Požega u sportskoj dvorani Grabrik u Požegi održan je 11. Kup grada Požege u gađanju samostrelom kategorija indoor na 18 metara. Ovo natjecanje održava se tradicionalno povodom Dana grada Požege, a sve natjecatelje na otvorenju je pozdravio Vedran Neferović, gradonačelnik grada Požege, zaželjevši im mnogo uspjeha na natjecanju i ugodno provedeno vrijeme u našem gradu.
Natjecanje se odvijalo u tri meča po 10 rundi, gdje svaka runda sadrži tri strelice, odnosno maksimalni rezultat je 900 bodova. Najbliže tome u Požegi je ostvario Domagoj Pereglin iz SD „Dubrava 1094“ koji je imao rezultat od 899 i osvojio zlatnu medalju u kategoriji senior muški. U istoj kategoriji srebro je osvojio Požežanin Zoran Špoler iz GSD „Požega 1871“, a s istim brojem bodova, brončanu medalju osvojio je Željko Tijan iz SD „Dubrava 1094“.
U kategoriji seniorki zlatnu medalju osvojila je Tihana Odlešić Kačavenda iz SD „Dubrava 1094“ sa 891 bodom, druga je bila Požežanka Maja Grdiša iz SK Požega, a treća Nikolina Krivnek iz PGSD „Zagreb“.
U kategoriji juniora najbolja je bila Valentina Pereglin iz SD „Dubrava 1094“ s osvojenih 896 bodova, drugi je bio Ivan Kelečić iz PGSD „Zagreb“, a treći Marijan Kajfeš iz SD „Dubrava 1094“.
U ekipnom poretku pehar i zlatne medalje osvojila je ekipa SD „Dubrava 1094“, srebro je pripalo ekipi PGSD „Zagreb“, a bronca Požežanima, ekipi GSD „Požega“.