Nedjelja, 19 Veljača 2012 18:11

Za predsjednika Bruno Horvat

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

ODRŽANA IZVANREDNA IZBORNA SKUPŠTINE TENIS KLUBA POŽEGA  -

POŽEGA - Za novoga predsjednika Tenis kluba Požega na nedavno održanoj Izvanrednoj izbornoj skupštini izabran je Bruno Horvat, dok će funkciju dopredsjednika obnašati Josip Keller. Na izvanrednoj je skupštini izabran i novi Izvršni odbor koji će na svojoj prvoj sjednici izabrati tajnika kluba.

Izvanredna izborna skupštine sportskog teniskog kluba „Požega“ iznjedrila je mnoge informacije o problema posebice onim financijskim s kojima se rukovodstvo kluba suočavalo u proteklih godinu dana. Teniski klub Požega prošlu je godinu završio s  manjkom od 40 tisuća kuna, što i nije tako porazan pokazatelj jer je godinu prije toga  Teniski klub bio u manjku čak 60 tisuća kuna. Dopredsjednik kluba Dario Katić okupljene članove podsjetio je na stanje od 11. veljače prošle godine kada je  tadašnje rukovodstvo na čelu s ondašnjim predsjednikom Ninom Abramovićem podnijelo ostavku, te što je sve učinjeno od tada.

tenis_klub_poega-  Koristit ću vojnu terminologiju i kazati da se novi izvršni odbor danom preuzimanja rukovođenja klubom našao u pravom minskom polju gdje su mine bile porazbacane i vrebale svakog trenutka da eksplodiraju. Pod pojmom "mine" smatram neistine i razne opasnosti za sami klub kao i krive poteze koje je vukao prijašnji saziv izvršnog odbora kluba. Već drugi dan nakon skupštine shvatili smo da su podaci o neizmirenim obvezama netočni, kao i podaci o polaznicima škole tenisa - rekao je Katić navodeći i druge probleme s kojima se klub suočavao, od rasvjete do zalijevanja terena.

U raspravi koja je potom uslijedila članovi Tenis kluba Požega upozorili su na nesrazmjer broja trenera i polaznika škole tenisa istaknuvši kako trenera ipak ima previše, te da pojedini rade s puno više djece, dok ih drugi imaju manji broj.

Na ukazanom se povjerenju zahvalio novoizabrani predsjednik Horvat koji je ujedno ukratko iznio i okosnicu programa za ovu godinu.

- Glavne smjernice aktivnosti kluba ubuduće će biti škola tenisa, a nećemo zanemariti ni same natjecatelje koji vrijedno rade. Tu su i turniri koje ćemo nastojati organizirati i na taj način promovirati grad Požegu - rekao je Horvat. (V.Re.)