Srijeda, 22 Veljača 2012 14:35

Prvi u Slobodnici

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

LIMAČI NK POŽEGE NA MALONOGOMETNOM TURNIRU  -

SLOBODNICA - Nakon što su osvojili drugo mjesto na Božićnom malonogometnom turniru u Požegi, limači Nogometnog kuba Požega sudjelovali su i na Malonogometnom turniru u Sportskom centru "Rehlicki" u Slobodnici. U nedjelju, 19. veljače odigrana je završnica i finalna limača, početnika i pionira. Dan prije u polufinalnih utakmicama Požežani su pobijedili domaćina Slobodnicu, a Nogometna Akademija općine Bukovlje pobijedila je Amater.

najbolji_strijelac_Bernard_SkelediVelik broj roditelja i prijatelja svjedočio je uvjerljivoj pobjedi limača NK  Požega. Od prve minute munjevito kreću Požežani i već u petoj minuti dolaze u vodstvo pogotkom Skeleđića. U trinaestoj minuti igre Blašković povećava vodstvo i na poluvrijeme se odlazi sa rezultatom 2:0 za Požegu. Kada su početkom drugog poluvremena svi očekivali smanjenje presinga Požežani su na iznenađenje svih pojačali brzinu i Skeleđić poentira za konačnih 3:0. Brođani u ovoj utakmici jednostavno nisu dobili priliku za stvoriti akciju.

Na malonogometnom turniru u  Slobodnici u kategoriji limača natjecalo se devet ekipa: šest Brodskih ekipa, jedna ekipa iz Bosne, NŠ Batrina i NK Požega. Nakon pet tjedana natjecanja gdje se igralo svatko sa svakim, četiri prve ekipe po bodovima ušle su u završnicu. NK Požega je u polufinalu pobijedila Slobodnicu s 3:2, a u finalu NK Naob s 3:0.

najbolji_igra_jOSIP_DUPORNajbolji strijelac u kategoriji limača bio je nogometaš NK Požege Bernard Skeleđić postigavši 25 pogodaka u 10 utakmica. Za najboljeg igrača proglašen je Josip Dupor također iz NK Požege. Svi igrači dobili su medalje, ekipa pehar i garnituru dresova za osvojeno 1. mjesto. Nakon dolaska iz Slavonskog Broda roditelji, treneri i igrači osvajanje turnira proslavili su u prostorijama kluba na zajedničkom ručku sa upravom kluba.

Ovaj rezultat je pokazatelj odlične suradnje uprave kluba, roditelja i  trenera. (J. Bešlić)