Petak, 04 Srpanj 2014 10:56

Osnovali zajedničku školu nogometa

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEŠKI NOGOMETNI KLUBOVI SLAVONIJA I POŽEGA  -

POŽEGA – Predsjednici ŠNK Slavonija, Marinko Šarić, NK Požega, Jozo Bešlić i Požeškog sportskog saveza Nino Abramović, sklopili su sporazum i svečano potpisali osnivanje zajedničke „Škole nogometa grada Požege“. Svečanom potpisivanje održalo se u prostorijama NK Požega. Time su dali znak da je uspostavljena dobra suradnja između dva gradska kluba, što nije bilo posljednjih nekolikom godina.
- Ovaj sporazum o suradnji dva nogometna kluba je nešto o čemu se pričalo dugi niz godina i nije se uspjelo napraviti. Sada je to pred nama, no i dalje će puno ovisiti o ljudima koji će raditi s djecom. U razgovoru s trenerima i rukovodećim ljudima klubova pokazalo se da svi žele nešto takvo – rekao je na potpisivanju sporazuma Nino Abramović, istakavši da je sada punu potporu dao i grad Požega i gradonačelnik Vedran Neferović.
- Mi smo za ovaj sporazum dali smo punu podršku. Prošle godine pokušali smo suradnju koja se na žalost nije ostvarila. Svim u klubu smo za suradnju koja će biti na dobrobit naše djece, našeg omladinskog pogona. Mi imamo s mladima dobre rezultate jer se s mladima dobro radi. Nadam se da će i sve potvrditi da smo na pravom putu – rekao je Jozo Bešlić.
Meni osobno kao predsjedniku sporazum i ne treba, jer mi u Slavoniji održavamo prijateljske odnose sa NK Požegom. Dva smo gradska kluba i naša suradnja ovisi samo o ljudima koji će taj sporazum provoditi. Sporazum je plod svih nas i naših nastojanja. Vjerujem da ćemo se dobro brinuti o djeci – rekao je Marinko Šarić, zahvalivši se gradonačelniku Neferoviću koji daje punu podršku ovoj suradnji.
U školi nogometa radit će treneri: Dino Žiška, Mario Raguž, Vjekoslav Čerti, Jurica Bešlić, Goran Jurković, Marko Vujnović, Marijan Bakula, Krešimir Brkić, Krešimir Čuljak, Krunoslav Podoljak, Nevio Berdi i Željko Mitrović.