Nedjelja, 20 Srpanj 2014 13:07

Cibalia uvjerljiva igrom i rezultatom

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA  -

 SLAVONIJA – CIBALIA 0:5

 POŽEGA – Igralište Slavonije. Gledatelja 300. Sudac Stojanović (Požega).

 STRIJELCI: 0:1 – Mandić (15). 0:2 Mandić (30), 0:3 – Mandić (33), 0:4 – Kujundžija (51), 0:5 – Muženjak (69).

 SLAVONIJA: Rezo, Pavelić, Jan Neruda, Šarić, Jos. Neruda, Vukoja, Golik, Kolembus, Včelik, Martinović, Parmaković, još su igrali Bošnjak, M. Vasić, Pavličević, Plešić, Žiška, Matanović, Pernar, S. Vasić, Novak, Novinc, Marić, Filipović. Trener Željko Mitrović.

 CIBALIA: I. Filipović, J. Filipović, Završki, Zgrablić, Mišić, Muženjak, Plum, Kvesić, Kujundžija, Mandić, Aganspahić, još su igrali Vranić, Mijoković, Severović, Kraljević, Z. Filipović, Dogan, Ivanović, Stojanović, Lovrić, Uremović. Trener Zoran Tomić.

 U prijateljskoj utakmici između Slavonije i Cibalie gostujuća momčad je bila uvjerljivija i zasluženo ostvarila pobjedu visokim rezultatom. U prvom poluvremenu se Slavonija uglavnom bazirala na obrani vlastitog gola, u čemu nije bila uspješna, a jedinu pravu priliku za pogodak imao je u 11. minuti Martinović, koji je dobro "promiješao" obranu Cibalie i kada se našao oči u oči s I. Filipovićem spetljao se i prilika je otišla u nepovrat. Gosti potom pokazuju svoju dominaciju i do kraja prvog poluvremena tri puta su zatresli mrežu Slavonije, a strijelac je bio Mandić. Da su gosti bili malo više spretniji rezultat je mogao biti i veći. U drugom poluvremenu dosta izmjena s obje strane i još dva pogotka u mreži Slavonije, pa je susret završio zasluženom pobjedom Vinkovčana od 5:0.