Srijeda, 06 Kolovoz 2014 19:28

Kaptolčani otvorili preuređeni nogometni teren

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

PRIJATELJSKOM UTAKMICOM S VINKOVAČKOM CIBALIOM  -

KAPTOL – Cijelu godinu selekcije mladeži i seniori NK Kaptol koji se natječu u 1. ŽNL Požeško-slavonskoj domaćinske utakmice igrali su na stadionima u Velikoj u Vetovu, jer je trajala rekonstrukcija i uređenje njihovog zelenog terena. Ovo proljeće posađena je i trava, a povodom državnih praznika 05. kolovoza svečano i otvoreno novo nogometno igralište. Tim povodom NK Kaptol je ugostio seniorsku ekipu HNK Cibalia Vinkovci u prijateljskoj utakmici.
NK Kaptol - NK Cibalia 0-2Nakon svečanosti otvorenja uslijedila je vrlo dobra utakmica u kojoj su igrači Cibalie dominirali, jer su ipak za dva ranga u natjecanju jači, no ekipa NK Kaptol pružila je dostojan otpor. Većim dijelom igralo se na polovici domaćina, koji je kontrama pokušao ugroziti vrata Cibalie. Prvo poluvrijeme završava rezultatom 2:0 za goste iz Vinkovaca, a u drugom poluvremenu dolazi do izražaja trenutno bolja kondiciona spremnost gostiju, jer Kaptolčani su tek počeli s pripremama za novu sezonu koja počinje krajem kolovoza. Trener Cibalie, Zoran Tomić tako je mogao isprobati veći broj svojih igrača na terenu.
Na kraju je završilo rezultatom 6:0 za Cibaliu, a svi igrači su pohvalili novi teren. Nakon utakmice domaćini su za gostujuću ekipu iz Vinkovaca upriličili svečanu večeru u Vatrogasnom domu Kaptol.NK Kaptol i NK Cibalia