Nedjelja, 28 Rujan 2014 12:17

I čakovčani pokleknuli u Pleternici

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL – istok - 7. kolo  -

 SLAVIJA – MEĐIMURJE 3:0

 PLETERNICA, stadion S. Z. ŠIVO, gledatelja 200, sudac Dobraš (Slavonski Brod)
Strijelci: 1:0 Jakovljević (7), 2:0 Jakovljević (70), 3:0 M. Peharda (86)

 SLAVIJA: Petković, Nikolaš, Majstorović, Žuljević, Tokić (73. M. Peharda), Antunović (87.Ančurovski), Valentić, I. Peharda, Marčinković, Abramović (83. Ergotić), Jakovljević. Trener: Dalibor Bognar

 MEĐIMURJE: Šafarić, Branilović, Mesarić, Šimunić, Vuković, Golik (81. Horvat), Rebernik, Vuk (46. Stojkov), Pintarić, Dodlek, Hranilović (85. Kamenić).
Trener: Mario Kovačević

 Odličnoj nogometnoj predstavi prisustvovali su gledatelji u Pleternici. Otvorena igra s obje strane, mali broj prekida, puno trke, kombinatorike i prigoda, dobre obrane vratara i što je najljepše tri lijepa pogotka okarakterizirali su ovu doista gledljivu utakmicu. Voda na mlin Pleterničana počela je teći u samom otvaranju utakmice kada je jednu nespretno odbijenu loptu duboko iza obrane gostiju primio Jakovljević te ju je vanjskim dijelom stopala pospremio iza vratara Šafarića. Imali su domaći još nekoliko prigoda za povećanje vodstva (vratnica Antunovića), ali i gosti su pokazali zube i uz malo više koncentracije u završnici mogli su preokrenuti rezultat. Najbliži pogotku bio je Rebernik u 35. minuti no tukao je neometan preko vrata. Drugo poluvrijeme otvorio je Antunović našavši se sam pred Šafarićem koji mu brani udarac. U 70. minuti akcija za nogometne sladokusce: Žuljević izbacuje napamet preko glave Antunovića na desni bok, ovaj se u punom trku sjurio u kazneni prostor i uputio oštar prizemni centaršut na koji natrčava Jakovljević i postiže svoj drugi pogodak. Točku na i postavio je mlađi Peharda presjekavši jedno loše dodavanje Šafarića te je mirno pogodio dalji kut za uvjerljivu pobjedu. Moramo istaknuti da su gosti do sada najbolja ekipa koja je gostovala u Pleternici, igrali su lijepo i hrabro no nedostajalo je malo koncentracije u završnici napada da bi se uspjelo domoći pokojeg boda. Pleternička utvrda ostaje i dalje nepokorena, do sada nitko od gostiju nije uspio postići niti počasni pogodak, a Slavija je i dalje jedina ekipa bez poraza.