Ponedjeljak, 29 Rujan 2014 09:57

Sretniji domaćin

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL - istok 7. kolo

 BSK – SLAVONIJA 2:0

 BJELO BRDO – Igralište Bjelo Brdo. Gledatelja 150. Sudac Vargović (Virovitica).

 STRIJELCI: 1:0 – Blašković (10), 2:0 – Krajček (42).

 BSK: Ilinčić, Kuburić, Matijević, Pačer (od 52. Tomas), Krajček, Meter, Dorić (od 85. Karanović), Ištvanić, Blašković (od 67. Martinčević), Vratović, Lončar. Trener Davor Rupnik.

 SLAVONIJA: Bošnjak, Pavelić, Jan Neruda, Matanović, Jos. Neruda, Parmaković, Golik, Včelik, Plešić (od 55. Darmopil), Novak (od 59. Žafaranić), Kalić (od 46. Pavličević). Trener Ninoslav Parmaković.

Slavonija je u Bijelom Brdu protiv Bsk-a odigrala dosta dobro no pobjeda je pripala domaćim nogometašima. Slavonija je počela taktički zatvorenijom igrom s jednim napadačem, a Bsk je u prvom poluvremenu iskoristio svoje dvije poluprilike i došao do vodstva od 2:0 iako je Slavonija bila više nego ravnopravan suparnik. U drugom poluvremenu trener Slavonije Ninoslav Parmaković je otvorio igru i Včeliku je pridodan u napadu Pavelić, pa je domaćin bio prisiljen čuvati svoj gol i rezultat. Slavonija je stvorila nekoliko prilika za pogodak no sreća je ovoga puta bila na strani domaćina i njihova mreža se niti jednom nije zatresla. Svaki poraz je gorak i bolan, ali ako nogometaši Slavonije u narednim utakmicama pokažu ovakvu disciplinu u igri i htjenje vrlo brzo će klub doći na pozicije koje zaslužuje. Već u subotu u Požegi Slavonija dočekuje momčad Koprivnice s kojom neće biti nikakve druge kalkulacije nego osvojiti tri boda, a nakon toga bi trebala slijediti ipak serija utakmica s klubovima iz donjeg dijela tablice, gdje se moraju uzeti bodovi kako bi krenuli prema sredini tablice.