Četvrtak, 16 Kolovoz 2012 17:45

Kup osvojila Tea Scania Đakić

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

KICKBOXING KLUB BUSHIDO NA KUPU POSAVINE  -

ODŽAK – Proteklog vikenda KBK Bushido Požega nastupio je na Kickboxing turniru pod nazivom „Kup Posavine“ koji je održan u Odžaku – Federacija BiH. Nastupile su dvije natjecateljice, Tea Scania Đakić i Patricia Mršić, obje u disciplini Low Kick.

P1060914Patricia Mršić je nakon slobodnog prvog kruga natjecanja podbacila u finalu i izgubila od bolje prestavnice BiH te na kraju  osvojila 2. mjesto i srebrenu medalju u juniorskoj konkurenciji do – 56 kg.

Tea Scania Đakić nastupila je među seniorkama u kategoriji + 70 kg.

Nakon uspješno prođene eliminacijske borbe deklasirala je protivnicu u polufinalu sa rezultatom 3:0 u rundama. Finalnu borbu također je odradila bez izgubljene runde, ponovno pobjedom 3:0 te tako postala pobjednica Kupa Posavine za 2012.g.

P1060930- Zbog svojih atraktivnih borbi osvojenom zlatu dodala je i naslov najbolje seniorske natjecateljice. Kako je Tea inače još juniorka, i nastupa u kategoriji do – 70 kg ova medalja i priznanje najboljeg borca ima još veći sjaj – rekao je predsjednik kluba Igor Krizmanić.

Tea i Patricia su juniorske reprezentativke Republike Hrvatske koje bi trebale nastupiti na Svjetskom juniorskom prvenstvu koje će se održati u Bratislavi – Slovačka od 8. do 15. rujna ove godine. Pripremaju ih treneri Igor Krizmanić i Saša Božić.