Subota, 09 Prosinac 2017 14:40

Volonteri prikupljali za „Čaj za malog zmaja“

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

POŽEGA – Volonteri humanitarne akcije „Čaj za malog zmaja“ koju organizira Centar za socijalnu skrb, Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, Dom zdravlja, Gradska knjižnica i čitaonica, OŠ Antuna Kanižlića u pješačkoj zoni predstavili su akciju i nudili ručno izrađene čestitke i ukrase. Organizirali su i prigodni program, mini koncert u kojemu su sudjelovali zbor Glazbene Note i podsjećali građane da se priključe humanitarnoj akciji „Čaj za malog zmaja“.

Cilj akcije je prikupiti 100 do 150  paketića koji sadrže toplomjer, kapu, šal, rukavice, med, čajeve, sirupe za smanjenje temperature, sirup za iskašljavanje, četkice i paste za zube, slikovnice, bojanke, bojice i flomastere, društvene igre, naravno slatkiše i dr.

Akcija traje do 15. prosinca a sve svoje donacije građani Požege i cijele Požeštine mogu donijeti u prostorije Dječjeg odjela Gradske knjižnice i čitaonice Požega, ili u prostore ostalih partnera na projektu.  Učenici OŠ Antuna Kanižlića donacije će sortirati i pakirati u prigodne blagdanske poklone, koji će biti uručeni najpotrebitijima.