Četvrtak, 16 Rujan 2021 11:24

Ove subote održava se AgroTour Slavonija 2021. u Požegi

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

POŽEGA - Početak jeseni u Požegi obilježit ćemo sajmom poljoprivrede i seoskog turizma. Poljoprivredna televizija nastavlja tradiciju te na Trgu Svetog Trojstva u subotu, 18. rujna 2021. godine, u prijepodnevnim satima organizira sajam AgroTour Slavonija. Svečano otvorenje zakazano je za 10:00 sati.

Cilj sajma je približavanje domaćih proizvoda i načina njihove pripreme široj javnosti te istovremeno promoviranje malih obiteljskih gospodarstava i proizvođača. Očekujemo 38 izlagača koji će predstaviti razne domaće proizvode poput meda, pekmeza, zimnice, sireva te proizvoda od lavande i suhog mesa.

U sklopu sajma, u prostoru Hrvatske gospodarske komore u Požegi, na adresi Vukovarska ulica 6, s početkom u 12 sati i 15 minuta bit će održano edukativno predavanje na temu boljih prinosa uz uporabu organskih gnojiva. Predavanje će održati Milica Sekulić, stručna savjetnica – agronom tvrtke Unichem Agro d.o.o.

Ocjenjivačka komisija odabrat će tri najbolje uređena štanda koje će nagraditi naši sponzori, a generalni pokrovitelj sajma, Alles Electrocentar te sponzor sajma Kutjevo d.d., osigurali su vrijedne nagrade za posjetitelje najsretnije ruke.

Za dobru atmosferu sajma pobrinut će se TA ''Safir'', FA Požega, ženska pjevačka skupina ''Vesele šokice'', KUD '' Ivo Čakalić'' te KUD '' Bektež''.

Dodatne informacije možete saznati na stranici Poljoprivredne televizije www.poljoprivredna.tv, Facebook stranici AgroTour Slavonija 2021. (facebook.com) te putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.