Subota, 04 Prosinac 2021 09:30

Ovog adventa područje Zlatnog Papuka posebno će zablistati uz Nininu čarobnu Shhhumu

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

VELIKA - Brojna adventska događanja u Velikoj i na području Turističke zajednice "Zlatni Papuk" koji obuhvaća općine od Btrestovca, Veliko, do Kaptola i Jakšića, najavio je direktor TZ Tomislav Galić, zajedno s načelnikom općine Velika Robertom Hofmanom i voditeljicom marketinga Aquaparka Shhhuma Tihanom Šutalo na tiskovnoj konferenciji. Jedinstvena božićna čarolija „Ninina čarobna Shhhuma“ otvara se u ponedjeljak 6. prosinca u Aquaparku Shhhuma u Velikoj, na obroncima Papuka. Zimska idila adventa u Aquaparku Shhhuma jedinstveno je iskustvo za sve uzraste u kojemu će posjetitelji moći uživati od ponedjeljka 6. prosinca 2021. do četvrtka 6. siječnja 2022.

„Ninina čarobna Shhhuma“ donosi potpuno novi doživljaj najljepšeg doba godine u ugođaju stoljetne šume i prirode Parka prirode Papuk koji će zasjati tisućama blještavih lampica te na mjesec dana postati mjestom za uživanje u zimskim radostima, čaroliji blagdana, zabavnim sadržajima i stvaranju lijepih uspomena.

Klizalište, sanjkalište s tubama s umjetnim snijegom, bogata gastronomska ponuda, preko 20 kućica s domaćim specijalitetima i proizvodima, igra osvjetljenja i lampica, čarobne jaslice, jedinstveno božićno drvce te svakodnevni glazbeni program Shhhumu, omiljeno ljetno izletište i prvi aquapark u Slavoniji, pretvorit će u pravu zimsku bajku.

Idilično otvorenje adventa u ponedjeljak 6. prosinca upotpunit će puštanje lampiona u zrak, svečano paljenje lampica, nastup crkvenog zbora i otvorenje klizališta. Tijekom mjesec dana u „Nininoj čarobnoj Shhhumi“ posjetitelje čeka dobra zabava uz glazbene večeri, koncerte i stand up nastupe, te kazališne predstave za djecu, animacije, podjelu poklona, druženje s Djedom Mrazom i veliki doček Nove godine u podne.

Svako godišnje doba u Zlatnom Papuku priča posebnu priču, a prosinac na ovom području sa sobom nosi jedinstven ugođaj. Zimske aktivnosti, blagdanski duh i predivna priroda najljepše planine u Slavoniji izvrsna su prilika za otkivanje ove hit destinacije na kontinentu.

Pozvali su sve koji se žele vratiti u adventsku i božićnu čaroliju da svakako posjete najavljene manifestacije i budu dijelom "Ninine čarobne Shhhume".

Advent plakat Shhhuma