Utorak, 03 Svibanj 2022 10:47

Udruga za zaštitu i promicanje ljudskih prava Humanum organizira Pub kviz za mlade

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

POŽEGA - Udruga za zaštitu i promicanje ljudskih prava Humanum provodi projekt pod nazivom Klub za mlade "Vallis Humanum". Projekt je namijenjen mladima u dobi od 15 do 29 godina. U sklopu projektnih aktivnosti organizira se prvi pub kviz za mlade koji Udruga Humanum provodi u suradnji sa Studentskim centrom Požega organizira.

Pub kviz održat će se 4. svibnja 2022. godine (srijeda), u 19 sati, u prostoru studentskog kafića „Dvica“ (pokraj zgrade Veleučilišta).

Ovim putem sve mlade udobi od 15 do 29 pozivamo da nam se pridruže te svoje slobodno vrijeme proveduu kreativnoj i prijateljskoj atmosferi.

Uvjeti za prijavu: ekipa koja želi sudjelovati mora se sastojati od TRI sudionika, a prijaviti se možete E-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U prijavi je potrebno navesti imena sudionika te naziv ekipe po kojem ćete biti prepoznatljivi. Požurite, broj je mjesta ograničen!

Nagrade: 1. mjesto – poklon bon u vrijednosti od 100 kn;

  1. mjesto – poklon bon u vrijednosti od 75 kn;
  2. mjesto – poklon bon u vrijednosti od 50 kn.

Napomena: navedeni bonovi mogu se iskoristiti u studentskom kafiću „Dvica“.

Kviz se sastoji od 60 pitanja u 5 krugova, a pitanja obuhvaćaju područja kulture, glazbe, sporta te općeg znanja. Pitanja su prilagođena svim uzrastima.

Ovom aktivnošću mlade želimo motivirati na druženja izvan obrazovnih ustanova, ali i ispuniti njihovo slobodno vrijeme zanimljivim i kreativnim aktivnostima. Mladi, nemojte propustiti priliku! Pridružite nam se!pub kviz 3