Ispiši ovu stranicu
Subota, 28 Svibanj 2022 09:37

Odlično posjećeni Koncerti Vanne i grupe Vigor u Velikoj prošli i bez kiše

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

VELIKA - Započela je trodnevna manifestacija "Čuvajmo običaje zavičaja u Velikoj. Prvu večer održana su dva koncerta u velikom šatoru pored osnovne škole koje su pratile tisuće posjetitelja. Prva je na programu bila Vanna s pratećom grupom koja je odlično zabavila posjetitelje koji su sa njom pjevali njene uspješnice i hitove. Nešto kasnije nastupili su poznata grupa Vigor koja je svoj koncert odvela do duboko u noć.

Iako su meteorolozi najavljivali kišu i nevrijeme koncerti u Velikoj su održani bez kapi kiše i daška vjetra, tako da je veliki broj posjetitelja mogao bezbrižno koncert pratiti vani, oko šatora, jer u šator ne bi niti mogli svi stati.

Danas se nastavlja manifestacija s događajem "Najduži stol" koji će ipak zbog dolaska ružnog vremena i obilnije kiše neće održati na otvorenom, nego u velikom šatoru. Nakon toga od 21 sat na programu je koncert Tamburaškog sastava Slavonske lole.

U nedjelju je na programu tradicionalna i jubilarna 30. Međunarodna smotra folklora "Čuvajmo običaje zavičaja". Od 16 sati predviđena je svečana povorka svih sudionika ulicama Velike, a nakon toga nastup svih KUD-ova na velikoj pozornici u šatoru. Nakon folkloraša u nastavku predviđen je koncert Tamburaškog sastava "Zlatna dolina". 

Galerija slika