Četvrtak, 09 Ožujak 2023 09:24

U organizaciji Matice umirovljenika Orljava vesela zabava uz Dan žena i svakoj ženi crveni karanfil

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

POŽEGA - Veseli umirovljenici nisu mirovali niti ovaj mjesec, jer je Matica umirovljenika Orljava iz Brestovca organizirala zabavu povodom Dana žena. Veselo je bilo od prvog trenutka taktova glazbe i plesni podij je uvijek bio prepun u Svečanoj dvorani Gloria u Požegi. 

Nakon svečane večere ispred organizatora, predsjednik MU Orljava Vlado Grgić i Tomo Vrhovac su svim ženama u dvorani čestitali Dan žena i uručili crveni karanfil, naravno uz asistenciju svojih članica matice. 

Uz nekoliko tradicionalnih zabava koje organizira Županijska matica umirovljenika, neke prigodne zabave organiziraju nešto aktivnije matice, a jedna od njih svakako je MU Orljava iz Brestovca, koja tijekom godine organizira nekoliko zabava. Sve su odlično posjećene, na ovoj uz Dan žena preko 150 posjetitelja, vrlo su vesele i umirovljenici pokazuju da su znali i da se znaju još uvijek lijepo zabavljati. Glazbena Grupa Gold odlično im je svirala, a svaki veći blok glazbe završava s obveznim slavonskim kolima, tu je svakako bećarac u koijima se napjevavaju muški i ženski pjevači bećaraca, te obvezan taraban i kukunješće.