Srijeda, 03 Svibanj 2023 12:15

Promocija Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi i vinas iz Vinum Academicum na "Požeškom kotliću"

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

POŽEGA -  Povodom tradicionalne eno-gastro manifestacije "Požeški kotlić" natjecanja u pripremanju slavonskom čobanca Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi i udruga Alumni "FTRR" održali su promociju i prezentaciju Akademskih vina Zlatne doline koja su  proizvedena u nastavnoj bazi Fakulteta.

Uz navedena vina brojni posjetitelji manifestacije mogli su uživati u vrhunskom slavonskom čobancu koji je posebno pripremljen za tu priliku ukupno 50 litara. Navedena gastro delicija se vrhunski sljubljivala s izabranim vinima što nije ostavilo ravnodušnim ni one najzahtjevnije goste i posjetitelji koji su u velikom broju posjetili štand i stolove koji su bili pripremljeni. Ispred Fakulteta svoje gastro umijeće je okušao Zdravko Matičević koji je pokazao izuzeto znanje i vještinu. Uz eno-gastro ponudu svi posjetitelji mogu su dobiti promotivne materijale Fakulteta te dobiti informacije o aktivnostima i djelovanju istoga.

IMG 2447

 

Svi posjetitelji promocije ostali su u dobrom raspoloženju do kasnih poslijepodnevnih sati uživajući u programu koji je pripremila Turistička zajednica grada Požege. Svoju svesrdnu pomoć u organizaciji dali su Studentski centar Požega i spin off poduzeće Vinum Academicum d.o.o. Ispred organizatora u promociji su sudjelovali Vedran Kovačević, Milan Paun, Blaž Arežina i predsjednik udruge ALUMNI "FTRR" Bruno Horvat struč.spec.oec. 

 

Svoju podršku promociji osobno je došao dati i dekan Fakulteta turizma i ruralnog razvoja prof. dr. sc. Borislav Miličević koji je istakao da novi fakultet živi sa zajednicom u kojoj djeluje te da će biti sudionikom raznih turističkih, eno i gastro manifestacija.Požeški kotlić 4