Subota, 18 Svibanj 2019 23:25

Teška prometna nesreća u najopasnijem raskrižju u Požegi s pet ozlijeđenih osoba

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

POŽEGA – Nešto prije 23 sata ponovno prometna nesreća na najopasnijem raskrižju u Požegi, raskrižju Zrinske, Frankopanske i Ulice Pavla Radića. To raskrižje unatoč semaforima često ima prometne nezgode jer je prilično prometno a još više nepregledno i ima sva moguća skretanja. Iz čudnih razloga na tom raskrižju se nakon 22 sata gase semafori pa je ovo raskrižje još opasnije.

Večeras je do prometne nesreće došlo između dva osobna automobila Renault Fluence i Audi A 3. Vozač Audia se kretao iz pravca grada i nastavio se kretati Ulicom Pavla Radića, a vozač Renaulta se kretao iz pravca Frankopanske ulice u Zrinsku ulicu koja ima prednost prolaska te je došlo do udara Renaulta u bočnu stranu Audija u samom raskrižju. Nakon odbijanja Audi je udario i u bočni stup semafora. U Renaultu se nalazila obitelj, otac, majka i dvoje djece, a u Audiu vozač i suvozačica. U prometnoj nezgodi pet je osoba ozlijeđeno i vozilima Hitne medicinske pomoći prevezeni u OŽB Požega. Prije toga intervenirali su i vatrogasci JVP Požega koji su morali rezati Renault da bi izvukli ozlijeđene osobe.

Trenutno se provodi očevid i promet je otežan, a nakon očevida izvijestit ćemo opširnije o prometnoj nezgodi i uzrocima.