Srijeda, 10 Srpanj 2019 09:47

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

Neovlašteno posjedovao marihuanu u Požegi

U utorak, 9. srpnja 2019., policijski službenici su temeljem naredbe Prekršajnog odjela Općinskog suda u Požegi, pretražili obiteljsku kuću na području grada Požege u kojoj prebivaju 23-godišnjak i pronašli manju količinu marihuane. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Dvije prometne nesreće, dvojica lakše ozlijeđena

U srijedu, 9. srpnja 2019., oko 15.40 sati, u ulici Zrinskoj u Požegi, 20-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Chervolet“, požeških registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine nije uspjela zaustaviti svoje vozilo, te je došlo do naleta prednjim djelom vozila s kojim je upravljala na stražnji dio osobnog automobila marke „Mercedes“, njemačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak. U nesreći su lakše ozlijeđeni 16-godišnji i 48 godišnji putnici iz osobnog automobila kojim je upravljao 24-godišnjak, dok će vozačici biti izdan prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 18 sati na cesti Požega-Gornji Emovci, 43-godišnjak je ostavio svog psa bez nadzora koji je izašao na cestu i na kojeg je osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka naletio 51-godišnjak. Vlasniku psa bit će izdan prekršajni nalog.