Petak, 25 Lipanj 2021 08:42

Tri prometne nesreće tijekom protekla 24 sata a jedan vozač u bijegu

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

U četvrtak 24. lipnja 2021. u jutarnjim satima u Požegi u Ulici Josipa Runjanina, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 49-godišnjak. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Istoga dana, oko 13.30 sati u Pleternici u Ulici kralja Zvonimira, 50-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge nije zaustavio vozilo dok su zvučni i svjetlosni signali bili uključeni, a polubranici u fazi spuštanja prilikom čega je došlo do udara prednjeg dijela vozila u polubranik u vlasništvu „Hrvatskih željeznica“. Protiv 50-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U petak 25. lipnja 2021. oko 0.30 sati u Požegi u Ulici Stjepana Radića, 20-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega je udario u parkirani osobni automobil marke „Škoda“, zagrebačkih registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 62-godišnjak. 20-godišnjaku je na mjestu događaja uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.