Petak, 23 Siječanj 2015 11:22

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Sve više provalnika na području županije

 U razdoblju od 31. prosinca 2014. do 21. siječnja 2015. godine, u Pakracu, u Ulici 105 brigade, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu 71-godišnjakinje prilikom čega je otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Muškarac (55) hodao po kućama i prosio novce

 Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja grada Zagreba prilikom čega je utvrđeno da je u razdoblju od 18. do 22. siječnja 2015. godine, hodao po kućama na području mjesta Jakšić i Mihaljevci i od građana na razne načine tražio i prosio pomoć. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 Biciklista isključen iz prometa zbog vožnje u pijanom stanju

 U četvrtak, 22. siječnja, oko 14.15 sati, u Trenkovu, u Mirogojskoj ulici, policijski službenici su zatekli 66-godišnjaka koji je upravljao biciklom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,06 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostorjiu policije i protiv njega slijedi obavzeni prekršajni nalog.