Četvrtak, 05 Ožujak 2015 09:52

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Držao 38-godišnjakinju cijeli dan kao taoca u automobilu

 Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja grada Požege kojeg se sumnjiči da je 3. ožujka, oko 15.45 sati, u Požegi, u Ulici Matije Gupca, uporabom fizičke sile i protivno volji, 38-godišnjakinju automobilom odvezao na više lokacija na području grada Požege i općina Velika te joj prijetio, lakše ozlijedio, nakon čega ju je pustio. 29-godišnjak je pronađen 4. ožujka u jutarnjim satima na području grada Požege prilikom čega je uhićen i doveden u prostorije policije. Nakon kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku i protiv njega slijedi kaznena prijava.

Krađa nekoliko stabala hrasta, bukve i graba

U srijedu, 4. ožujka, policijski službenici su zaprimili prijavu krađe koja se dogodila u razdoblju od 28. siječnja do 5. veljače, u šumskom predjelu kod mjesta Donji Grahovljani, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio nekoliko stabala hrasta, bukve i graba u vlasništvu „Hrvatskih šuma“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dvije dragovoljne predaje oružja i streljiva

U srijedu, 4. ožujka, na području grada Požege, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima nekoliko desetaka komada streljiva.

Istoga dana, u mjestu Gaj, 42-godišnjak je policijskim službenicima predao streljivo i jedan pištolj.
Oružje i streljiva su izuzeti i bit će pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Muškarac (59) u pijanom stanju od 2,29 promila napao 51-godišnjakinju

U srijedu, 4. ožujka, oko 12.30 sati, u mjestu Donja Obrijež, u dvorištu, 59-godišnji muškarac je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,29 promila bez ikakvog povoda verbalno i tjelesno napao 51-godišnjakinju. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija