Utorak, 18 Kolovoz 2015 09:10

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Udarili u prometni znak i sletili s ceste, dvije putnice teško ozlijeđene

U ponedjeljak, 17. kolovoza, oko 16.30 sati, na državnoj cesti D-51, u blizini mjesta Gradište, 77-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, našičkih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine udario je u prometni znak, izgubio nadzor nad vozilom te sletio s kolnika. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđene dvije putnice starosti 59 i 81 godinu, dok je vozač lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi kaznena prijava.

44-godišnja vozačica "Forda" oduzela prednost biciklistici koja se lakše ozlijedila prilikom pada na kolnik

Istoga dana, oko 20.10 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Frankopanska i Eugena Kvaternika, 44-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, oduzela je prednost prolaska 39-godišnjoj vozačici bicikla koja je pala na kolnik i lakše se ozlijedila. Protiv 44-godišnjakinje slijedi prekršajna prijava kao i protiv 39-godišnjakinje koja nije nosila reflektirajući prsluk te je upravljala tehnički neispravnim biciklom.

 Tijekom jučerašnjeg dana zabilježena su i dva bijega s mjesta prometne nesreće i to u Požegi u Ulici Stjepana Radića te u Pakracu u Ulici Matije Gupca.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija