Četvrtak, 20 Kolovoz 2015 10:21

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provaljeno u kuću

 U razdoblju od 17. do 19. kolovoza, u mjestu Kukunjevac, u Ulici Sklizavac, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu 75-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola

U srijedu, 19. kolovoza, oko 13.10 sati, u Požegi, u Ulici Kralja Zvonimira, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, zatekli 57-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,58 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

 Dragovoljno predao streljivo

 U srijedu, 19. kolovoza, 50-godišnjak s područja grada Požege predao je policijskim službenicima 625 komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

 Prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u nadolazeći auto

 U srijedu, 19. kolovoza, oko 18.30 sati, u Pakracu, u Ulici Matije Gupca, 32-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Moskvich“, ruskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine je izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotni kolnički trak te udario u osobni automobil marke „Renault“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 32-godišnjak. Protiv 32-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

 Tijekom jučerašnjeg dana zabilježen je i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Pleternici, na Trgu Zrinskog i Frankopana.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija