Petak, 04 Rujan 2015 11:43

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Otrgnuo lančić 85-godišnjakinji i pobjegao

 U četvrtak, 3. rujna, oko 11 sati u Požegi u Kralja Zvonimira ulici nepoznati počinitelj otrgnuo je lančić 85-godišnjakinji i potom se u nepoznatom smjeru udaljio. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem kaznenoga djela.

Dvije dragovoljne predaje oružja

 U četvrtak, 3. rujna, policijskim službenicima na području Badljevine osoba koja je željela ostati anonimna predala je rasprskavajuće streljivo call. 30 mm, a na području Prekopakre razno streljivo.

 Prometna nesreća s materijalnom štetom

 U četvrtak, 3. rujna, oko 13.50 sati u Požegi u Industrijskoj ulici 58-godišnji vozač teretnog vozila marke „Man“, požeških registarskih oznaka, kojemu je bilo pridodano priključno vozilo započeo je skretati ulijevo i tom prilikom udario u osobni automobil marke „VW“, također požeških registarskih oznaka, kojim ga je nepropisno započeo pretjecati 22-godišnjak. Protiv oba vozača slijede prekršajne prijave.

Mladić vozio pod utjecajem alkohola od 1,67 promila

 U petak, 4. rujna, oko 1.40 sati u Pakracu u Ulici Augusta Cesarca policijski službenici zaustavili su 21-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „Peugeot“, daruvarskih registarskih oznaka, kojemu je utvrđeno 1,67 promila alkohola u organizmu. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija