Četvrtak, 10 Rujan 2015 09:34

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Provaljeno u prostorije Ronilačkog kluba Požega i otuđena kompletna oprema

 U razdoblju od 2. do 8. rujna, u Požegi, u Osječkoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije sportskog kluba iz Požege prilikom čega je otuđio raznu opremu. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Izbio požar u ambulanti u Jakšiću

 U srijedu, 9. rujna, oko 13.35 sati, u Jakšiću, u Osječkoj ulici, u ambulanti, došlo je do požara na uređaju u vlasništvu Doma zdravlja.

Ukradeno 30 metara drva za ogrjev

 U razdoblju od 1. svibnja do 7. rujna, u šumskom dijelu između mjesta Dobrovac i Klisa, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio oko 30 metara izrađenog drveta bukve i bagrema u vlasništvu 53-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Čistio vrt i pronašao ručnu bombu iz Domovinskog rata

 U utorak, 8. rujna 2015. godine, oko 18.45 sati, u mjestu Donji Čaglić, u Ulici Mačkovac, 62-godišnjak je prilikom čišćenja vrta pronašao jednu ručnu bombu za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu bombu je izuzeo i ona je pohranjena u prostorije policije do uništenja.

27-godišnjak dolijao policiji, uhićen zbog dvije krađe lančića

 Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja grada Požege kojeg se sumnjiči da je 3. rujna, oko 11 sati, u Požegi u Ulici Kralja Zvonimira, otrgnuo lančić 85-godišnjakinji i potom se udaljio u nepoznatom pravcu, dok je 7. rujna, oko 12.45 sati, u Požegi, u Ulici Stjepana Radića, 61-godišnjakinji otrgnuo lančić te se udaljio. On je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan u pritvorsku policijsku jedinicu.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija