Srijeda, 29 Lipanj 2016 11:36

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 37-godišnjak

U utorak, 28. lipnja, oko 13.50 sati, u Požegi, u Industrijskoj ulici, 29-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, zagrebačkih registarskih oznaka, skretao je ulijevo a da prethodno nije propustio sva vozila koja se kreću iz suprotnog smjera prilikom čega je oduzeo prednost 37-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka koji je da bi izbjegao udar vozilom skrenuo udesno na makadamsko proširenje. Tom prilikom je došlo do udara prednjim lijevim dijelom „Volkswagena“ u lijevu bočnu stranu „Mercedesa“ koji je nakon toga udario u betonski ivičnjak, sletio na travnatu površinu na kojoj je nastavio vožnju i udario u ormar za struju u vlasništvu „HEP-a“. U prometnoj nesreći 37-godišnjak je teško ozlijeđen, a protiv 29-godišnjaka slijedi kaznena prijava poradi kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće“.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Draga.

Teška krađa provaljivanjem

U noći sa ponedjeljka na utorak, 27./28. lipnja 2016. godine, u Kutjevu, u Ulici Republike Hrvatske, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba prilikom čega je otuđio cigarete i novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Omalovažavao i vrijeđao policijske službenike

U utorak, 28. lipnja, oko 14.10 sati, 72-godišnjak je putem telefona omalovažavao i vrijeđao policijskog službenika raznim pogrdnim riječima zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tekst: A. Protić Foto: pozega.eu