Subota, 22 Veljača 2020 11:18

Treći Lovački bal održan uz zabavljače Dreleta i Stjepana Jeršeka Štefa

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

POŽEGA - Po treći puta održan je Lovački bal čiju su tradiciju održavanja ponovno pokrenuli šest Lovačkih društava na području grada Požege. Lovci članovi Lovačkih društava "Babja Gora", "Jelen", "Sokolovac", "Šijak", "Šumar" i "Sveti Hubert" svoj svečani Lovački bal organizirali su u dvorani za svatove Nova Lipa, a okupilo se nešto više od 200 lovaca koji su izveli i svoje supruge i pratilje.
Za zabavu su bilo angažirani vrsni zabavljači, popularni voditelj Davor Dretar Drele koji je cijelu večer zabavljao sa svojim odličnim vicevima i humorom, bilo je i dosta lovačkog humora, ali i poznati pjevač Stjepan Jeršek Štef iz Osijeka, česti gost požeških festivala i drugih glazbenih priredbi na našem području. On je uz svoje uspješnice pjevao i brojne druge hitove uz tamburašku pratnju TS Naša grana".
Već po tradiciji nakon svečane večere, koja uvijek ima lovačkih specijaliteta na jelovniku, prvi ples otvaraju predsjednici lovačkih društava i njihove supruge. Dobra glazba i dobra slavonska pjesma držale su plesni podij uvijek punim. Zabava, veselje i ples potrajalo je do kasnih noćnih sati.