Srijeda, 08 Lipanj 2016 14:02

Uspjeti usprkos svima i svemu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

DRUŽENJE PODUZETNIKA I ONIH KOJI BI TO ŽELJELI POSTATI U BUSINESS CAFE SLAVONIJA -

DONJI EMOVCI – Tema požeškog Business cafea pod nazivom „Uspjeti usprkos svima i svemu“ okupila je niz poduzetnika iz cijele Slavonije, od Vukovara i Vinkovaca, Osijeka, Slav. Broda i Nove Gradiške, koji su već uključeni u IMG 0906ovaj oblik organiziranog druženja malih poduzetnika, ali i onih koji bi to željeli postati. Na eventu osim razmjene informacija, prisutna je i razmjena iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog biznisa, ili ustrajanja u tom biznisu, niti odustajanja, u čemu pomažu i ostali članovi.

Gost na požeškom Business cafeu bila je i idejna začetnica ideje Kristina Ercegović iz Zagreba, koja je svoju ideju rasprostrla po Hrvatskoj, pokrenula u Sloveniji, Srbiji u BiH. Gostima cafea predstavila se poduzetnica Mara Majstorović iz Vinkovaca, direktorica poduzeća za poslovno savjetovanje i marketing Lotusmedia, obiteljska tvrtka Danubium Tours koju vodi Zrinka Šesto iz Vukovara, a vlasnici su prvog riječnog broda za turistička razgledavanja na Dunavu, Goran Rihelj iz Vinkovaca, vlasnik internetskog portala posvećenog turizmu HrTuritzam.hr i domaćin druženja koje je održano u Krčmi Zlatni lug, Thomas Heinz Pandžić, koji je ispričao svoju priču postanka poduzetnika i poslovnog uspjeha do sada.

Moderator kroz cijeli event bila je Silvija Podoljak koja je to odlično odradila i donijela malo novog optimizma među poduzetništvo, kao i priče poduzetnika, koji su svi redom odgovorili da iz Slavonije ne treba odlaziti, nego razviti i realizirati svoju ideju, vjerovati u sebe.

Tekst/foto: Vladimir Protić