Nedjelja, 01 Listopad 2023 09:03

Javni poziv za financiranje javnih potreba udruga građana iz područja kulture s područja grada Požege u 2024. godini

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

POŽEGA - Grad Požega raspisao je javni poziv za financiranje javnih potreba udruga građana na području Grada Požege u 2024. godini koji se odnosi na programe, odnosno projekte u kulturi:

- programi udruga građana u kulturi od interesa za Grad Požegu
- program glazbenih, filmskih, književnih i scenskih djelatnosti
- program za zadovoljavanje kulturnih potreba djece i mladih
- program kulture nacionalnih manjina
- znanstveno-istraživački skupovi i popratna izdanja na području kulture
- programi kulturnih manifestacija

Pravo podnošenja prijave na Javni poziv imaju sve udruge građana iz područja koje su registrirane i koje djeluju na području grada Požege. Rok za podnošenje prijava je 30. listopada 2023. godine.

Obrasci za prijavu mogu se dobiti u pisarnici Grada Požege ili preuzeti na službenoj internetskoj stranici Grada Požege: www.pozega.hr. Popunjeni obrasci s prilozima dostavljaju se u zatvorenoj omotnici poštom ili se predaju neposredno u pisarnicu Grada Požege, na adresu: Grad Požega, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Trg Sv. Trojstva 1, 34000 Požega, s naznakom: „Javni poziv za financiranje javnih potreba iz područja kulture“.

Programe i projekte najduže u roku od trideset (30) dana od isteka zadnjega dana za podnošenje prijava ocjenjuje Kulturno vijeće Grada Požege. Odluka se objavljuje na službenoj internetskoj stranici Grada Požege u roku od petnaest (15) dana od dana njezina donošenja.

Dodatne informacije u svezi provođenja ovoga Javnog poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Požege, u sobi broj 14 ili na telefon: 034/311-304 i 034/311-332.