Nedjelja, 31 Svibanj 2015 11:10

Okupilo se 800 članova HDZ-a uz slavonski grah

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

(PROMO) TRADICIONALNO DRUŽENJE ČLANOVA I SIMPATIZERA HDZ GRADA POŽEGE -

ZLATNI LUG – Na turističkom imanju Zlatni Lug ove subote okupilo se oko 800 članova i simpatizera Gradske organizacije HDZ-a Požega na tradicionalnom druženju. Ovo svibanjsko druženje organizira se već šest godina, uvijek u prirodi, a članovi HDZ se rado odazivaju da provedu jedan lijepi dan u prirodi.

Nije to bio dan za velike političke govore, nego dan za druženje, bio je opterećen događajima u Zagrebu s braniteljima, te su u kratkim obraćanjima okupljene pozdravili Ante Šolić, predsjednik GO HDZ-a Požega, ujedno inicijator i domaćin ove tradicije, požeški gradonačelnik Vedran Neferović, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i saborski zastupnik Franjo Lucić.

Svi oni su istakli potrebu zajedništva u ovoj danas podijeljenoj Hrvatskoj, te zahvalili članstvu na dosadašnjem radu i naporima koje su napravili da je HDZ u zadnje dvije godine odnio nekoliko izbornih pobjeda. Pozvali su ih ujedno da se dodatno angažiraju, jer je HDZ počeo sa kampanjom za predstojeće izbore za Hrvatski Sabor, na kojima očekuju pobjedu HDZ-a. Molitvu prije objeda vodio je zamjenik požeškog gradonačelnika Darko Puljašić.

Uz glazbu tamburaškog sastava Zlatna dolina za sve je bio pripremljen ukusni slavonski grah kojega potpisuju bračni par Biljanić iz Novog Sela koji uspješno kuhaju slavonski čobanac i grah na velikim skupovima. Lijep i sunčan dan privukao je veliki broj posjetitelja tog dana na Zlatni Lug uz ribnjake i u predivnu prirodu.

Tekst/foto: Vladimir Protić