Ponedjeljak, 09 Veljača 2015 09:20

Pušenje odbaci, lovu nabaci

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ZANIMLJIV NATJEČAJ ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO ŽUPANIJE -

POŽEGA - Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije po prvi puta raspisuje javni natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci". Cilj natječaja je potaknuti pušače na prestanak pušenja i promovirati zdrave životne odabire, te pobjednika natječaja, koji udovolji uvjetima, nagraditi novčanim iznosom u visini od 5.000,00 kn.

- Svjesni smo velikog udjela pušača u našem okruženju, gdje je svaka treća odrasla osoba pušač, pa je ovo naš prilog smanjenju broja pušača u našoj sredini – istakla je koordinatorica projekta Jasmina Kovačević, dr. med. specijalista javnog zdravstva.

Zavod za Javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, sa ciljem promoviranja zdravih životnih odabira i potpore prestanku pušenja, objavljuje javni natječaj:

NATJEČAJ Pušenje odbaci, lovu nabaci!

Natječaj je namijenjen svim punoljetnim pušačima duhana (ženama i muškarcima) i korisnicima duhanskih proizvoda, sa prebivalištem na području Požeško-slavonske županije, a koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju od nikotina u trajanju 30 dana, počevši sa 18.02.2015., te zaključno sa 19.03.2015. godine.IMG 3452Natječaj će biti otvoren od 4. veljače 2015. do 18. veljače 2015. godine. Sve prijave na natječaj nakon 18. veljače neće biti prihvaćene. Uvjet za sudjelovanje u natječaju jest da je kandidat svakodnevni pušač duhana i/ili korisnik duhanskih proizvoda, sa pušačkim stažom barem godinu dana. Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju, te obvezatno predlaže jednu osobu - člana obitelji, u svojstvu svjedoka. Pobjednik natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima, te će apstinirati od duhana i nikotinskih proizvoda u trajanju 30 dana.

Javno izvlačenje nagrade planirano je za 26. ožujka 2015. godine. Pobjednik natječaja biti će nagrađen novčanim iznosom od 5.000,00 (pet tisuća) kuna.

Tekst: Vladimir Protić Foto: ilustrativna fotografija (Vanja Protić)