Subota, 11 Travanj 2015 12:46

Uz izvješće o radu gradonačelnika i niz Odluka

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

NAJAVLJENA 15. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA POŽEGE -

 POŽEGA – Svoje izvješće o radu za drugo polugodište protekle godine podnijet će gradonačelnik Vedran Neferović na najavljenoj 15. sjednici Gradskog vijeća grada Požege koja će se održati 13. travnja. Uz njegovo izvješće vijećnici će prihvatiti i Izvješća o realizaciji programa javnih potreba u kulturi, predškolskom odgoju i obrazovanju, sportu, socijalnoj skrbi, turizmu ostalim udrugama i društvima građana, te financijske iznose koji su utrošeni za navedene javne potrebe.

Pred vijećnike će doći i Izvješće o izvršenju Programa održavanja komunalne infrastrukture, izvršenje Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture. Razmatrat će se i Konačni prijedlog Izmjena i dopuna urbanističkog plana uređenja Zone gospodarske namjene Sjever i prijedlog Mišljenja na nacrt konačnog prijedloga ciljanih Izmjena i dopuna Prostornog plana županije.

Na dnevnom redu je i Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Kulturnog vijeća Grada Požege te izmjena Odluke o javnim priznanjima Grada Požege kojom će se mijenjati članak 15. te će glasiti „Svake godine može se dodijeliti do pet Kolektivnih nagrada Grada Požege“.

Konačno ćemo i mi novinari moći kupiti parkirnu kartu u centru grada Požege gdje i inače najviše radimo i provodimo svoje radno vrijeme, jer do sada nismo to mogli budući da ne stanujemo ili nam tvrtka nije prijavljena u samom centru. Tako više nećemo morati plaćati kazne za parkiranje, jer ćemo sada moći kupiti parkirnu kartu i za Prvu zonu parkiranja. Pohvala gradonačelniku za usvajanje prijedloga novinara kojim će im olakšati njihov posao i svakodnevni boravak u najužem centru grada Požege.

Tekst: Vladimir Protić Foto: arhivska fotografija