Utorak, 03 Prosinac 2013 15:24

BBK Požega ponovno među najboljima

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PROGLAŠENI POBJEDNICI SLAVONSKE BRDSKO BICIKLISTIČKE LIGE -
SLAV. BROD - Prošlog vikenda u Slavonskom Brodu održano je proglašenje najboljih brdskih biciklista u Slavonskoj brdsko biciklističkoj ligi Scott. U 2013. godini, petoj godini od osnutka, ponovno su članovi BBK Požega imali puno uspjeha te pokazali kontinuitet u osvajanju postolja. Ove godine je u konkurenciji 18 klubova BBK Požega ponovio lanjski uspjeh i zauzeo 2. mjesto. Tako su u pet godina postojanja lige četvrti puta završili među najboljim klubovima.
Klub je ove sezone nastupio sa 14 vozača u svih šest kategorija. Nakon odvezenih 16. utrka pojedinačno najvredniji rezultat ostvario je Marko Batori osvojivši 1. mjesto u kategoriji elite (što se smatra i ukupnim pobjednikom lige). U kategoriji master B Goran Pavić osvojio je 1. mjesto, a u kategoriji juniori Matej Batori 2. mjesto. Najbliži osvajanju medalja bili su još Filip Štimac koji je osvojio 4. mjesto u kategoriji juniori, te Jelena Vukosavljević koja je osvojila 4. mjesto u kategoriji žene. Vrlo solidne rezultate postigli su i braća Verhas, Dorijan koji je osvojio 5. mjesto u kategoriji kadeti, a Mateo 6. mjesto u kategoriji elite.
BBK Požega je ove godine nastupio na svim utrkama lige, a za klub su još nastupili
u kategoriji kadet: Mato Maslač, u kategoriji junior Luka Zeljko, u kategoriji master A Mihael Rukavina i Milan Vidić, u kategoriji master B Dinko Zima, Tihomir Mrkojević i Damir Mrkojević. Biciklisti do proljeća imaju natjecateljsku pauzu, ali nastavljaju sa intenzivnim treninzima na trenažerima i u teretanama.