Petak, 13 Prosinac 2013 14:22

6. godinu za redom obranili naslov prvaka Hrvatske

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

BOĆARSKI KLUB „NADA“ POSTIŽE VRHUNSKE SPORTSKE REZULTATE  -

DUGOGODIŠNJI TRUD IGRAČA I UPORNOST TRENERA SE ISPLATILA
POŽEGA - BK “Nada“ broji 8 igrača osoba sa invaliditetom, koji ostvaruju odlične rezultate i 6. godinu za redom brane naslov prvaka Hrvatske u ekipnom natjecanju, ove godine održanom u Poreču. Sportaši su sudjelovali i na ostalim natjecanjima održanim u Hrvatskoj i Europi.
U Hrvatskoj na prvenstvu mladih u Zagrebu osvojili su 1. mjesto, a u Brnu u Češkoj na međunarodnom natjecanju 2. mjesto. U Kamniku, Slovenija na međunarodnom natjecanju sudjelovali su s dva igrača te osvojili 1. mjesto i 4. mjesto u jakoj konkurenciji klubova Europe.
Na Kupu Hrvatske u Đakovu u kategoriji BC4 osvojili su 1. mjesto od ukupno 11. igrača iz svih klubova Hrvatske, te u kategoriji BC2 izvrsno 4. mjesto u konkurenciji od 16. igrača.
U Hrvatskoj su odigrana još 4. pojedinačna kola natjecanja, na kojima su igrači BK Nada također postigli vrlo dobre rezultate.
- Zahvalni smo gradu Požegi, Požeškom sportskom Savezu, Županiji Požeško Slavonskoj, te svim ostalim donatorima i sponzorima koji su na bilo koji način pomogli da BK „Nada“ opstane i ima ovako dobre rezultate. Nadamo se i dalje da će naše institucije prepoznati prvenstveno naš trud i pomoći da i dalje djelujemo, a mi ćemo tu pomoć opravdati sportskim rezultatima – istakao je predsjednik kluba Ivan Begić, koji ujedno želi svim sportašima, prijateljima kluba i ljudima dobre volje čestit i blagoslovljen Božić i Novu 2014. godinu.