Petak, 07 Veljača 2014 20:52

Prvo druženje svih članova, igrača i njihovih roditelja

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

DONATORSKA VEČER NOGOMETNOG KLUBA POŽEGA  -

POŽEGA – Nogometni klub Požega, koji svoje osnivanje bilježi 1962. godine, organizirao je po prvi puta Donatorsku večer, na kojoj je bilo u Restoranu Sara preko 450 osoba, članova kluba, mladih nogometaša svih šest selekcija te njihovih roditelja i prijatelja. – Već dugo postoji ta ideja da se održi jedno ovakvo druženje, na neki način promocija našeg kluba i svih igrača, od limača, početnika preko pionira, juniora, seniora i veterana, te jedne ženske ekipe. Ima dosta zainteresiranih kako vidite, malo bolje će se upoznati, družiti. Organizacijom ove večeri i prigodne tombole prikupljamo i sredstva za opremu od kopački, dresova. Tražimo i sponzore, ali ovo će svakako ostati tradicija jer su zato i igrači, treneri ali i roditelji – istakao je Jozo Bešlić, predsjednik NK Požega.
Jedan od igrača koji je potekao iz ovog kluba, kasnije bio i trener je požeški gradonačelnik Vedran Neferović. – Ne mogu biti dovoljno objektivan, ali želim vam svima poručiti jedno, ovaj grad je dovoljno mali, a mi veliki smo nekada previše zločesti. Stoga želim da na ovom sportskom planu u gradu Požegi vlada jedno jedinstvo, jedno zajedništvo. Mislim da ovi mladi momci ovdje gledaju što ćemo im mi veliki to pripremiti. Trebaju u svom sportskom životnom putu odabrati ono najbolje, a bit će onoliko dobri koliko si daju truda i koliko im m i pomognemo – istakao je gradonačelnik Neferović, koji je od uprave kluba primio i posebno priznanje za sve što je učinio u klubu, a posebno što je dogovorio prijateljsku utakmicu NK Požege i NK Hajduk.
Donatorska večer je bila prilika da se istaknu i nagrade igrači i treneri koji su u proteklom razdoblju najviše doprinijeli radu i rastu kluba, koji su svojim igrama osigurali brojne pobjede na natjecateljskim utakmicama i brojnim turnirima koje su igrali od Zagreba do cijele Slavonije. Nagrađeni su Filim Margeta, limači, Tin Ujević, limači, Ivan Čerti, vratar, David Sigurnjak, početnik, Niko Čuljak, Domagoj Pojer vratar limači, Bernard Skeleđić, početnik, Roko Anić, stariji limači, Bruno Raguž, limači, Mateo Ivanešić, Borna Knezović, Stjepan Matanić, Marko Milobara, trener Krešimir Čuljak, igrač seniora Dario Darmopil, Dražen Jurišić i počasni predsjednik, osnivač, igrač i sve što se u klubu može obavljati, Krešimir bubak.
U nastavku svečane večeri goste su zabavljali tamburaši TS Castrum, a slijedila je i bogata tombola s glavnom nagradom, vrijednim sportskim biciklom.