Petak, 07 Veljača 2014 09:53

Tenis klub Požega posjetio PBZ Zagreb Indoors

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Teniski klub Požega na Zagreb Indoors Kids Tennis Day  -
 

U Domu sportova je i ovaj put tijekom Zagreb Indoorsa bilo vesele dječje razigranosti. Smijeh, veselje i cika na teniskom igralištu, a uz to i profesionalni tenisači u, eto, sasvim drugačijem ambijentu od onoga na koji su naviknuti. Bio je to još jedan Kid's Day, na kojem je bilo više od dvjesto djevojčica i dječaka, koji su sudjelovali u zabavnim igrama, a mnogi među njima su prvi put dohvatili reket i loptu.
Pomagali su im Mate Pavić i Jonathan Erlich, potom i Ivan Dodig i Marcelo Melo, pa je doživljaj bio potpun. Vesela lica rekla su sve!
 - I ove godine Teniski kluba Požega je organizirao besplatan prijevoz autobusom, ulaznice, te sokove i sendviče za sve polaznike klupske škole tenisa, natjecatelje te ostale članove kuba. Svake godine organiziramo odlazak na ovaj veliki teniski turnir u Zagreb sa ciljem promocije naše škole tenisa, podizanja interesa kod mladih za tenisom i sportom uopće te kako bi smo svi zajedno vidjeli profesionalne tenisače na djelu. Glavni cilj i zadaća ovoga kluba je rad sa mladima i njihovo uključivanje u sport – rekao je Bruno Horvat, predsjednik Tenis kluba Požega, koji je ove godine poveo pun autobus dječaka i djevojčica, mladih tenisača.